Ekro is gedreven om kalfsvlees van uitmuntende kwaliteit te maken. Dierenwelzijn, voedselveiligheid en duurzaamheid zijn dé uitgangspunten in het beleid van het bedrijf. Dat merk je aan de producten. Kalfsvlees is door zijn fijne structuur, hoge voedingswaarde en verfijnde smaak een gewaardeerde delicatesse. Het bedrijf werkt samen met de traditionele groot- en detailhandel, retail, foodservice en fabrikanten van maaltijden. Voor blank, jong en oud rosé kalfsvlees in verschillende snitten kunnen inkopers bij Ekro terecht.
Ekro maakt onderdeel uit van het Nederlandse familiebedrijf de VanDrie Group. De VanDrie Group is globaal georiënteerd, maar werkt lokaal – met bedrijven in Nederland, België, Frankrijk, Italië en Duitsland. De VanDrie Group kenmerkt zich als ketenintegratie: alle schakels van de productie zijn in eigen beheer. De diverse dochterbedrijven maken kalfs- en rundvlees, diervoeders, zuivelgrondstoffen en kalfsvellen. Daarnaast handelt de VanDrie Group in zuivelproducten voor industrieel gebruik en begeleidt het melkveehouders bij de opfok van hun kalveren.